Szczegóły obiektu: Kunst alle Küchenkräuter und Wurzeln zu trocknen und zu verpacken um dadurch ein neues Nahrungsmittel anzuzeigen. - Neueste verbesserte Auflage
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Eisen, Johann Georg (1717-1779)
Data:1793.12.31 | 1793
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kossowicz, Alexander (1874-1917)
Data:1911.12.31 | 1911
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Łyczko Jacek
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Langethal, Christian Eduard (1806-1878)
Data:1845.12.31 | 1845
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:sound
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Serowik, Małgorzata (1976- )
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Zjednoczenie Przemysłu Przetworów Papierowych i Materiałów Biurowych (oprac.)
Data:1971
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Wyrobów Metalowych "Medom" w Krakowie (oprac.)
Data:1976
Rodzaj zawartości:teksty