Szczegóły obiektu: Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: https://aleph.bibl.up.wroc.pl/F/?func=direct&doc_number=000087737&local_base=ARW
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kossowicz, Alexander (1874-1917)
Data:1911.12.31 | 1911
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Eisen, Johann Georg (1717-1779)
Data:1793.12.31 | 1793
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czech, Marian (1875-1938)
Data:1923.12.31 | 1923
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Chrostowska-Siwek Izabela
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:2000.12.31 | 2000
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Pietkiewicz, Jerzy Jan
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Löhnis, Felix (1874-1930)
Data:1913.12.31 | 1913
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Henneberg, Wilhelm Hermann (1871-1936)
Data:1926.12.31 | 1926
Rodzaj zawartości:teksty