Szczegóły obiektu: Substytuty mięsa firmy Quorn™ na polskim rynku. Część 1
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2016.3.03
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Jankojć, Adrian | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jankojć, Adrian | Lesiów, Tomasz | Biazik, Ewa
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gąsiewska, Maria | Jancza-Smuga, Małgorzata
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czyżewska-Majchrzak Łucja
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Brzezińska, Adrianna
Data:2023
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Joteyko, Josephine | Kipiani, Varia | Nowak, Ewa | Löwy, Ilana
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Joteyko, Josephine | Kipiani, Varia | Nowak, Ewa | Löwy, Ilana
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Smaga, Łukasz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty