Szczegóły obiektu: Identyfikowalność surowca mięsnego w wybranej firmie handlowej
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2017.3.02
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Obal, Magdalena | Lesiów, Tomasz | Śmiechowska, Maria
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czernyszewicz, Eugenia | Kwiatkowska, Katarzyna | Kopiński, Łukasz
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sokołowski, Grzegorz
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Kawecki, Tomasz
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Bukowski, Zbigniew
Data:2016.03.18 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zając, Adrian
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czechowicz, Sebastian
Data:2020.12.10
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Muss, Kornelia | Lesiów, Tomasz
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy