Szczegóły obiektu: Wpływ techniki uplastyczniania mięsa na teksturę i jakość produktu typu kebab : rozprawa doktorska : [streszczenie]
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Koszalińskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Seńcio, Mariusz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Plawgo, Agnieszka | Szparaga, Agnieszka
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Piepiórka-Stepuk, Joanna
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Diakun, Jarosław
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bujaczek, Robert
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Skubała, Anna
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie