Szczegóły obiektu: A cultural component in teaching vocabulary within an academic course of Italian – Vatican culinary terms as culturemes and sociolect-based elements
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/n/article/view/37841/32500
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/n/article/view/37841
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Godzich, Anna | Machowski, Szymon
Data:2023.04.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Grochala, Beata
Data:2022.03.10 | 2021.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kotlarska, Irmina
Data:2023.04.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Podlecki, Mateusz
Data:2017.11.23 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maćkowiak, Rafał
Data:2021.05.25 | 2020.06.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sadowska, Monika
Data:2018.12.20
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Masojć, Irena
Data:2020.01.16
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Godzich, Anna | Szpingier, Beata Katarzyna
Data:2024.07.19
Rodzaj zawartości:teksty