Szczegóły obiektu: Pandemia a... spiżarnia. Praktyki zaopatrzenia w żywność w dobie pandemii w perspektywie badań jakościowych
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2023.09.27
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Ilona | Maślanka, Agnieszka
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Kortas, Grzegorz | Maj, Agnieszka
Data:2014
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Maj, Ilona | Maślanka, Agnieszka
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Maj, Aleksandra | Pokarowski, Piotr | Prochenka, Agnieszka
Data:2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Tokarska-Rodak, Małgorzata. | Haratym-Maj, Agnieszka. | Toś-Luty, Sabina (1932-2004).
Data:2006
Rodzaj zawartości:obrazy