Object's details: Pandemia a... spiżarnia. Praktyki zaopatrzenia w żywność w dobie pandemii w perspektywie badań jakościowych
Provider:Czasopisma PAN
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Maj, Agnieszka
Date:2012
Type:image
Creator:Maj, Agnieszka
Date:2023.09.27
Type:image
Creator:Maj, Agnieszka
Date:2014
Type:image
Creator:Maj, Ilona | Maślanka, Agnieszka
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Kortas, Grzegorz | Maj, Agnieszka
Date:2014
Type:other
Creator:Maj, Ilona | Maślanka, Agnieszka
Date:2014.12.31 | 2014
Type:text
Creator:Maj, Aleksandra | Pokarowski, Piotr | Prochenka, Agnieszka
Date:2013
Type:text
Creator:Tokarska-Rodak, Małgorzata. | Haratym-Maj, Agnieszka. | Toś-Luty, Sabina (1932-2004).
Date:2006
Type:image