Szczegóły obiektu: Dialectal, regional, national: linguistic identities in the description of the language of food
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/srp/article/view/43822/36382
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/srp/article/view/43822
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Vaccaro, Giulio
Data:2024.07.19
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Benatti, Ruben | Tarantini, Angela Tiziana
Data:2017.12.20
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Palmarini, Luca
Data:2020.06.15
Rodzaj zawartości:teksty
The phenomenon of “neodialettalità” in contemporary prose of Apulia region. Sociolinguistic analysis
Twórca:Beszterda, Ingeborga
Data:2016.12.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Пилипенко Pilipenko, Глеб Gleb
Data:2021.12.23
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Godzich, Anna | Szpingier, Beata Katarzyna
Data:2024.07.19
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Rodziewicz, Barbara
Data:2018.11.26
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Król, Tymoteusz
Data:2022.12.31
Rodzaj zawartości:teksty