Szczegóły obiektu: Kulinaria w świadomości językowej Polaków, Rosjan i Niemców (aspekt aksjolingwistyczny)
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/strp/article/view/16644/16466
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/strp/article/view/16644
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rodziewicz, Barbara
Data:2018.11.26
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rodziewicz, Barbara
Data:2019.08.08
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Komorowska, Hanna
Data:2022.06.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Myczko, Kazimiera
Data:2015.12.14
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Niekrewicz , Agnieszka Anna
Data:2021.12.27
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Grzelka, Monika | Kula, Agnieszka
Data:2012.01.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Lankiewicz, Hadrian
Data:2023.06.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Aleksandrzak, Magdalena
Data:2018.11.05
Rodzaj zawartości:teksty