Szczegóły obiektu: Wpływ dodatku słodu gryczanego na właściwości przeciwutleniające brzeczek przednich. Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2015, Nr 411, s. 124-132
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2015.411.11
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rutkowska, Weronika | Podeszwa, Tomasz
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Podeszwa, Tomasz | Rutkowska, Weronika
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Podeszwa, Tomasz
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Podeszwa, Tomasz
Data:1999.12.31 | 1999
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Cyran, Krzysztof | Podeszwa, Tomasz
Data:1999.12.31 | 1999
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Podeszwa, Tomasz | Cyran, Krzysztof
Data:1999.12.31 | 1999
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Podeszwa, Tomasz | Janczar-Smuga, Małgorzata
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jaroszewicz, Leszek R. | Cyran, Krzysztof A. | Podeszwa, Tomasz
Data:2000.12.31 | 2000
Rodzaj zawartości:obrazy