Szczegóły obiektu: Wpływ warunków słodowania ziarna gryki na zawartość ekstraktu, barwę oraz lepkość brzeczek laboratoryjnych (kongresowych). Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2015, Nr 411, s. 115-123
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2015.411.10
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Podeszwa, Tomasz | Rutkowska, Weronika
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Podeszwa, Tomasz | Harasym, Joanna | Czerniecki, Piotr | Kopacz, Magdalena
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Podeszwa, Tomasz | Harasym, Joanna | Czerniecki, Piotr | Kopacz, Magdalena
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rutkowska, Weronika | Podeszwa, Tomasz
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Michalski, Jacek | Sąsiadek, Wojciech | Owsiany, Kamil
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zmarzłowski, Krzysztof
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1927
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Podeszwa, Tomasz
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy