Szczegóły obiektu: Change in food perception change – from traditional to functional food
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2016.4.03
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Harasym, Joanna | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Olejniczak, Magdalena
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szołtysek, Katarzyna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Olędzki, Remigiusz | Hristova, Aleksandra
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rajewska, Natalia | Lesiów, Tomasz
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dominik, Piotr
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Olejniczak, Magdalena
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kmieć, Jakub
Data:2022.10.07 | 2022.09.26
Rodzaj zawartości:obrazy