Szczegóły obiektu: Znaczenie żywności tradycyjnej w kształtowaniu poziomu i jakości życia jej konsumentów
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2017.483.04
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Dominik, Piotr
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Molesztak, Aldona
Data:2018.02.21 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mruk, Henryk | https://orcid.org/0000-0003-4146-9094 0000-0003-4146-9094
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Woźniak, Barbara
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gałwiaczek, Sandra
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sawicz, Katarzyna
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Harasym, Joanna | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szalonka, Katarzyna | Światowy, Grażyna | Witek, Lucyna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy