Szczegóły obiektu: Microbiological Colourants Removal from Sugar Beet Molasses Vinasse – The Effects of Process Parameters and Vinasse Dilution
Instytucja dostarczająca:Platforma Czasopism Uniwersytetu Opolskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/ees/article/view/2690/2153
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/ees/article/view/2690
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wilk, Marta | Krzywonos, Małgorzata | Seruga, Przemysław
Data:2020.11.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Walczak, Piotr
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Pachla, Artur | Ptaszyńska, Aneta A. | Wicha, Magdalena | Oleńska, Ewa | Małek, Wanda
Data:2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Szutowska, Julia
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Zavistanaviciute, P. | Poskiene, I. | Lele, V. | Antanaitis, R. | Kantautaite, J. | Bartkiene, E.
Data:2019.09.24
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kazuń, B. | Małaczewska, J. | Kazuń, K. | Kamiński, R. | Żylińska-Urban, J.
Data:2020.12.28
Rodzaj zawartości:obrazy