Szczegóły obiektu: Projektowanie innowacyjnego produktu na przykładzie fermentowanego soku z jarmużu
Instytucja dostarczająca:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Szutowska, Julia
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Wilk, Marta | Krzywonos, Małgorzata | Seruga, Przemysław
Data:2020.11.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Marchwińska, Katarzyna
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Juś, Krzysztof
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Tkacz Karolina
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kronberg, Ninni Maria. Autor
Data:1931
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ryznar-Luty, Agnieszka | Szymański, Maciej
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy