Szczegóły obiektu: Witaminy z grupy B i składniki mineralne jako wyróżniki jakości zbożowej żywności bezglutenowej
Instytucja dostarczająca:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rybicka, Iga
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Marszałek, Agnieszka
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Borowiec, Józef (1926- )
Data:1974
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Borowski, Edward
Data:1978
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wierusz-Wysocka, Bogna
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Mazurek, Dominika
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Hansz, Janusz
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Koczocik-Przedpelska, Jadwiga
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie