Szczegóły obiektu: Badanie poziomu wiedzy oraz opinii konsumentów będących na diecie bezglutenowej na temat produktów wchodzących w jej skład
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2017.494.13
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Marszałek, Agnieszka
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rusek, Anna | Biazik, Ewa | Lesiów, Tomasz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Janiak, Eliza | Orzechowska-Przybyła, Kamila | Lesiów, Tomasz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rybicka, Iga
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:sound
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Mikołajczyk, Barbara
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Mokrysz, Sylwia
Data:2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Smolbik-Jęczmień, Alicja
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy