Szczegóły obiektu: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: Creative Commons BY-NC-ND 4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji
Data:2021
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji
Data:2022
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2010.12.31 | 2002 - 2010
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Małecka, Maria (ekonomia) | Samotyja, Urszula | Dankowska, Anna | Jasińska, Iwona | Klensporf-Pawlik, Dorota | Sielicka-Różyńska, Maria | Zieliński, Ryszard (1951- ) | Zmudziński, Wojciech
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:1995.12.31 | 1995
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Bezat-Jarzębowska, Agnieszka | Góral, Justyna | Klimkowski, Cezary | Pawłowska, Aleksandra (ekonomia) | Rembisz, Włodzimierz (1950- )
Data:2019.02.28 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty