Szczegóły obiektu: Próba pozyskiwania bioaktywnych peptydów z żółtka jaja metodą hydrolizy enzymatycznej
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW02&doc_number=000001933
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Eckert, Ewelina
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Babij, Konrad (1985- )
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Janik-Polanowicz, Agata (1986- )
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pokora, Marta
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Smuga-Kogut, Małgorzata
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Lober, Franz. Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Ayres, Eugene Edmond. Autor
Data:1927
Rodzaj zawartości:pozostałe