Szczegóły obiektu: Sposób wytwarzania mlecznego produktu spożywczego, nieulegającego zepsuciu, z jogurtu mleka kwaśnego i t. d. : opis patentowy : nr 23497 : kl. 53 e, 3
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Brüschke, Eduard. Autor
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak