Szczegóły obiektu: Częstotliwość i preferencje spożycia przez mieszkańców województwa dolnośląskiego w wieku 19-50 lat mrożonych deserów jako funkcjonalnej żywności probiotycznej
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2019.1.01
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Goluch, Zuzanna | Mielcarek, Kamila
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Goluch, Zuzanna | Nabiałek, Piotr
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Goluch, Zuzanna | Korsak, Jan
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Goluch, Zuzanna | Haraf, Gabriela | Lis, Sandra
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Goluch-Koniuszy, Zuzanna.
Data:2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mielcarek, Kamila
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:teksty