Object's details: Częstotliwość i preferencje spożycia przez mieszkańców województwa dolnośląskiego w wieku 19-50 lat mrożonych deserów jako funkcjonalnej żywności probiotycznej
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/nit.2019.1.01
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Goluch, Zuzanna | Mielcarek, Kamila
Date:2019.12.31 | 2019
Type:image
Creator:Goluch, Zuzanna | Nabiałek, Piotr
Date:2018.12.31 | 2018
Type:image
Creator:Goluch, Zuzanna | Korsak, Jan
Date:2020.12.31 | 2020
Type:image
Creator:Goluch, Zuzanna | Haraf, Gabriela | Lis, Sandra
Date:2019.12.31 | 2019
Type:image
Creator:Goluch-Koniuszy, Zuzanna.
Date:2015
Type:text
Creator:Mielcarek, Kamila
Date:2006.12.31 | 2006
Type:text