Szczegóły obiektu: Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW01&doc_number=000052430
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kita, Agnieszka
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Byrka-Kita, Katarzyna | Czerwiński, Mateusz | Perepeczo, Agnieszka
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy