Szczegóły obiektu: Sposób przygotowania krochmalu, zwłaszcza kartoflanego, do wyrobu sztucznego sago, tapioki oraz do wyrobu drobnego makaronu, tak zwanego wermiszelu : opis patentowy : nr 12715 : kl. 53 k 2
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kozłowski, Władysław (czynny ok. 1931). Autor
Data:1931
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Łabędź, Edmund Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Schulz, Alfred Paul Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak