Szczegóły obiektu: Najprostsze sposoby badania mąki, cukru, owoców, jarzyn, mięsa, ryb, jaj, mleka, masła, sera, tłuszczów, kawy, herbaty, korzeni i t. p.
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czałczyński, Janusz
Data:1942
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czałczyński, Janusz
Data:1944
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Czałczyński, Janusz
Data:1944
Rodzaj zawartości:pozostałe