Szczegóły obiektu: Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce. Ocena, uwarunkowania, rozwój
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/30553 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Grzelak, Maria Magdalena
Data:2019.10.12 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Pangsy-Kania, Sylwia
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szopik-Depczyńska, Katarzyna | Świadek, Arkadiusz
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Grzelak, Maria Magdalena
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1886
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty