Szczegóły obiektu: Probiotics, prebiotics and antioxidants as functional foods
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Grajek, Włodzimierz
Data:2005
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Beess, Jan Julian. Autor
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Lipiński, Władysław Zygmunt. Autor
Data:1931
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ried, Oskar Autor
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bojanowska, Monika | Brodowska, Marzena Sylwia | Jackowska, Izabella | Sachadyn-Król, Monika
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2021
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak