Szczegóły obiektu: Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludności w barach szybkiej obsługi
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: CC BY 3.0
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: Baza Wiedzy PŚ
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Mocek, Piotr
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Mocek, Piotr
Data:2007.12.31 | 2007
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mocek, Piotr
Data:2002.12.31 | 2002
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mocek, Piotr
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mocek, Piotr
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Mocek, Piotr
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Mocek, Piotr
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Mocek, Piotr
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:pozostałe