Object's details: La cuisine classique, études pratiques, raisonnées et démonstratives de l'École française appliquée au service a la Russe. P. 2
Provider:Polona
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Dubois, Urbain (1818-1901)
Date:1856
Type:other
Creator:Dubois, Urbain (1818-1901)
Date:1856
Type:other
Creator:Dubois, Urbain (1818-1901)
Date:1856
Type:other
Creator:Dubois, Urbain (1818-1901)
Date:1856
Type:other
Creator:Audot, Louis Eustache (1783-1870)
Date:1835
Type:other
Creator:Beauvilliers, Antoine (1754-1817)
Date:1814
Type:other
Creator:Raisson, Horace Napoléon (1798-1854) Autor
Date:1825
Type:other
Creator:Audot, Louis Eustache (1783-1870)
Date:1835
Type:other