Object's details: Wpływ blanszowania i zamrażania na zawartość składników odżywczych fasoli zwyczajnej szparagowej
Provider:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Object availability:
- Rights:
- Type:
- Language:
- Format:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Gertner, Longina
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Szczepańska, Maria
Date:1951.12.31 | 1951
Type:text
Creator:Bielski, Janusz
Type:text
Can I use it?:seek permission
Zmienność zawartości alkaloidów w surowcu Folium Belladonnae w zależności od warunków przechowywania
Creator:Młodecki, Henryk
Date:1950.12.31 | 1950
Type:text
Creator:Pukszta, Tomasz
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Creator:Kokoszko, Maciej | Jagusiak, Krzysztof | Dybała, Jolanta
Date:2017.12.12 | 2017
Type:image
Creator:Reszka, Adrianna | Lesiów, Tomasz | Mońka, Jerzy
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Błaszak, Magdalena Aleksandra
Type:text
Can I use it?:seek permission