Szczegóły obiektu: Wpływ blanszowania i zamrażania na zawartość składników odżywczych fasoli zwyczajnej szparagowej
Instytucja dostarczająca:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Object availability:
- Rights:
- Type:
- Language:
- Format:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Gertner, Longina
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Szczepańska, Maria
Data:1951.12.31 | 1951
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bielski, Janusz
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Zmienność zawartości alkaloidów w surowcu Folium Belladonnae w zależności od warunków przechowywania
Twórca:Młodecki, Henryk
Data:1950.12.31 | 1950
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pukszta, Tomasz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Jagusiak, Krzysztof | Dybała, Jolanta
Data:2017.12.12 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Reszka, Adrianna | Lesiów, Tomasz | Mońka, Jerzy
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Błaszak, Magdalena Aleksandra
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie