Object's details: Wpływ rodzaju obróbki termicznej na zmiany jakości podczas przechowywania pasztetów z odścięgnionego mięsa drobiowego
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/nit.2015.4.05
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Tolik, Dominika
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Siemianowski, Krzysztof | Lis, Anna | Bohdziewicz, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Hoffmann, K.
Date:1939
Type:other
Creator:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Date:1932
Type:other
Creator:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Date:1934
Type:other
Creator:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Date:1932
Type:other
Creator:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Date:1931
Type:other
Creator:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Date:1934
Type:other