Szczegóły obiektu: Wpływ rodzaju obróbki termicznej na zmiany jakości podczas przechowywania pasztetów z odścięgnionego mięsa drobiowego
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2015.4.05
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Tolik, Dominika
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Siemianowski, Krzysztof | Lis, Anna | Bohdziewicz, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Hoffmann, K.
Data:1939
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Data:1931
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dorys, Benedykt Jerzy (1901-1990)
Data:1934
Rodzaj zawartości:pozostałe