Object's details: Wpływ zmian składu chemicznego ze szczególnym uwzględnieniem związków polifenolowych w soku truskawkowym na jego barwę w czasie przechowywania
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Publisher:
- Subject:
- Identifier:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Ładoński, Wiesław (1947- )
Date:1980.12.31 | 1980
Type:text
Creator:Rapczewski, Jan (1855-1939)
Date:1933
Type:other
Type:other
Can I use it?:seek permission
Object availability:free access
Creator:Rapczewski, Jan (1855-1939)
Date:1933
Type:other
Creator:Przysiężna, Ewa
Date:1984.12.31 | 1984
Type:text
Type:other
Can I use it?:seek permission
Object availability:free access
Type:other
Can I use it?:check license
Object availability:free access
Type:other
Can I use it?:seek permission
Object availability:free access