Szczegóły obiektu: Wpływ zmian składu chemicznego ze szczególnym uwzględnieniem związków polifenolowych w soku truskawkowym na jego barwę w czasie przechowywania
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Ładoński, Wiesław (1947- )
Data:1980.12.31 | 1980
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Rapczewski, Jan (1855-1939)
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Twórca:Rapczewski, Jan (1855-1939)
Data:1933
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Przysiężna, Ewa
Data:1984.12.31 | 1984
Rodzaj zawartości:teksty
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty