Object's details: Znaczenie żywności funkcjonalnej, nutraceutyków, w tym astaksantyny w żywieniu człowieka
Provider:Repozytorium Cyfrowe Uniwersytetu Wrocławskiego
Description
- Tytuł:
- Twórca: 0000-0002-0108-079X ;0000-0001-9766-8215
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: 10.34616/23.20.113
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Lis, Kinga | Kołoczek, Henryk | https://orcid.org/0000-0002-0108-079X 0000-0002-0108-079X | https://orcid.org/0000-0001-9766-8215 0000-0001-9766-8215
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Lis, Kinga
Date:2009
Type:image
Creator:Lis, Kinga
Date:2020.03.01
Type:other
Creator:Lis, Kinga
Date:2015.11.26
Type:other
Creator:Lis, Kinga
Date:2016.06.30
Type:text
Creator:Petryszak, Przemysław | Wcisło, Grzegorz | Kołoczek, Henryk
Type:other
Can I use it?:seek permission
Creator:Wcisło, Grzegorz | Petryszak, Przemysław | Kołoczek, Henryk
Type:other
Can I use it?:seek permission
Creator:Lis, Maciej | Solewski, Bernard | Bereza, Tomasz | Aleksandrovych, Veronika | Sajewicz, Marek | Konarska, Monika | Wrona, Anna Natalia | Gach-Kuniewicz, Barbara | Komnata, Kinga | Paziewski, Mateusz | Maleszka, Aleksandra | Depukat, Paweł | Warchoł, Łukasz
Type:other
Can I use it?:seek permission