Object's details: Żywieniowe i technologiczne aspekty zastosowania skrobi opornej i błonnika pokarmowego w produkcji pieczywa
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW02&doc_number=000001876
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Wojciechowicz, Agata
Date:2011.12.31 | 2011
Type:text
Creator:Pejcz, Ewa | Wojciechowicz- Budzisz, Agata | Gil, Zygmunt | Czaja, Anna | Spychaj, Radosław
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Pejcz, Ewa | Wojciechowicz- Budzisz, Agata | Gil, Zygmunt | Czaja, Anna | Spychaj, Radosław
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Okrasa, Stanisław | Franczak, Anita | Zmijewska, Agata | Wojciechowicz, Bartosz | Dziekonski, Mariusz | Martyniak, Marcin | Kolakowska, Justyna | Zglejc, Kamila | Kotwica, Genowefa
Type:other
Can I use it?:seek permission