Szczegóły obiektu: Znaczenie gorzkich aktywnych biologicznie związków żywności w prewencji chorób
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2016.4.01
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Garncarek, Zbigniew | Garncarek, Barbara
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Garncarek, Zbigniew
Data:1985.12.31 | 1985
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Garncarek, Zbigniew
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty