Szczegóły obiektu: Zastosowanie naringinazy w technologii soków i win
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2017.494.02
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna | Garncarek, Zbigniew
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Matysiak, Hanna | Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji (oprac.)
Data:1978
Rodzaj zawartości:teksty
Soki i koncentraty soków z owoców cytrusowych - Oznaczanie cukrów metodą Luff-Shoorl'a BN-77/8121-05
Twórca:Matysiak, Hanna | Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji (oprac.)
Data:1978
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Jędrowiak, Anna
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy