Szczegóły obiektu: Ocena właściwości przeciwutleniających napojów fermentowanych typu perry
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2017.494.19
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Witt, Paulina | Śmiechowska, Maria
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Błaszczyk, Jolanta | Kucharczyk, Monika | Seruga, Przemysław | Piekara, Agnieszka | Zimny, Sylwia | Krzywonos, Małgorzata
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Prusinowska, Renata | Śmigielski, Krzysztof
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Łajs Izabella
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Chanaj-Kaczmarek Justyna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ładoński, Wiesław (1947- )
Data:1980.12.31 | 1980
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kluska, Magdalena
Data:2022.11.09 | 2022 | 2022.12.06
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Jarco, Sylwia | Pilawa, Barbara | Ramos, Paweł
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy