Szczegóły obiektu: Wpływ temperatury na strukturę i barwę truskawek suszonych wybranymi metodami
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2014.4.03
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Gołoś, Aleksandra | Piotrowski, Dariusz | Grzegory, Piotr | Wojnowski, Mariusz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czajkowska, Kinga | Kowalska, Hanna | Wojnowski, Mariusz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Piotrowski, Dariusz.
Data:2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Piotrowski, Dariusz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Piotrowski, Dariusz
Data:2008
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Piotrowski, Dariusz
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Piotrowski, Dariusz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Piotrowski, Dariusz
Data:2015
Rodzaj zawartości:obrazy