Szczegóły obiektu: Funkcjonowanie zintegrowanego systemu zapewniania jakości na przykładzie wybranego zakładu gastronomicznego - praca przeglądowa
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kowalczyk, Marta | Lesiów, Tomasz
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kowalczyk, Marta | Lesiów, Tomasz
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lesiów, Tomasz
Data:1986.12.31 | 1986
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Lesiów, Tomasz. Redaktor
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kowalczyk, Marta
Data:2012.01.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Witkowska, Marta | Lesiów, Tomasz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gimżewska, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gimżewska, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy