Object's details: Funkcjonowanie zintegrowanego systemu zapewniania jakości na przykładzie wybranego zakładu gastronomicznego - praca przeglądowa
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Publisher:
- Relation:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Kowalczyk, Marta | Lesiów, Tomasz
Date:2008.12.31 | 2008
Type:image
Creator:Kowalczyk, Marta | Lesiów, Tomasz
Date:2008.12.31 | 2008
Type:image
Creator:Lesiów, Tomasz
Date:1986.12.31 | 1986
Type:text
Creator:Lesiów, Tomasz. Redaktor
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text
Creator:Kowalczyk, Marta
Date:2012.01.01
Type:text
Creator:Witkowska, Marta | Lesiów, Tomasz
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Creator:Gimżewska, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Gimżewska, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image