Szczegóły obiektu: Badanie zmian niektórych właściwości technologicznych białek i tkanki z mięśni piersiowych kaczek w czasie ich przechowywania w temperaturze -18 C i -2 C
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Publisher:
- Subject:
- Identifier:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Lesiów, Tomasz
Data:1986.12.31 | 1986
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Lesiów, Tomasz. Redaktor
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Witkowska, Marta | Lesiów, Tomasz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gimżewska, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gimżewska, Aleksandra | Lesiów, Tomasz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Tarapata, Karolina | Lesiów, Tomasz
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gadzała, Karolina | Lesiów, Tomasz
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Witkowska, Marta | Lesiów, Tomasz
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy