Szczegóły obiektu: Rola przeglądów zarządzania w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności, obsługi klienta oraz systemu zarządzania jakością w dwóch wybranych przedsiębiorstwach przemysłu żywnościowego
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2014.4.05
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Lesiów, Tomasz | Orzechowska-Przybyła, Kamila | Niewelt, Alina
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Orzechowska-Przybyła, Kamila | Niewelt, Alina | Lesiów, Tomasz
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zieliński, Mariusz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bochenek, Magdalena
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rogala, Piotr
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lis, Marcin
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Juchniewicz, Mateusz
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bednarek, Piotr
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy