Szczegóły obiektu: Food Hydrocolloids
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Język:
- Źródło: http://www.journals.elsevier.com/food-hydrocolloids
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:2000.12.31 | 1998
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2000.12.31 | 1993
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Czyrek, Eugeniusz
Data:1970.12.31 | 1970
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Data:2000.12.31 | 1982
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2010.12.31 | 2002 - 2010
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie