Szczegóły obiektu: Efektywność suszenia artykułów żywnościowych metodą liofilizacji
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czyrek, Eugeniusz
Data:1970.12.31 | 1970
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2000.12.31 | 1998
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Data:2010.12.31 | 2002 - 2010
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:2000.12.31 | 2000
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1995.12.31 | 1995
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Skubała, Wiesław Red.
Data:1994.12.31 | 1994
Rodzaj zawartości:teksty