Szczegóły obiektu: Skuteczność salfordzkiego modelu „Safer Food Better Business” w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności w mikro przedsiębiorstwach branży spożywczej
Instytucja dostarczająca:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wiszniowska-Wąs, Wioletta
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Kielesińska Agata
Data:2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Nowicki, Paweł | Sikora, Tadeusz
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wąsowicz, Marek
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sitarz, Sławomir | Janczar-Smuga, Małgorzata
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Banaszak, Zbigniew Red. | Matuszek, Józef Red.
Data:2007.12.31 | 2007
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Grabowski, Mariusz (ekonomia) | Soja, Piotr | Tadeusiewicz, Ryszard (1947- ) | Trąbka, Jan (1931-2012) | Zając, Agnieszka (ekonomia)
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Woźniak, Krzysztof
Data:2007
Rodzaj zawartości:pozostałe