Object's details: Skuteczność salfordzkiego modelu „Safer Food Better Business” w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności w mikro przedsiębiorstwach branży spożywczej
Provider:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Object availability:
- Rights:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Wiszniowska-Wąs, Wioletta
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Kielesińska Agata
Date:2011
Type:image
Creator:Nowicki, Paweł | Sikora, Tadeusz
Date:2012.12.31 | 2012
Type:image
Creator:Wąsowicz, Marek
Date:2011.12.31 | 2011
Type:image
Creator:Sitarz, Sławomir | Janczar-Smuga, Małgorzata
Date:2012.12.31 | 2012
Type:image
Creator:Banaszak, Zbigniew Red. | Matuszek, Józef Red.
Date:2007.12.31 | 2007
Type:text
Creator:Grabowski, Mariusz (ekonomia) | Soja, Piotr | Tadeusiewicz, Ryszard (1947- ) | Trąbka, Jan (1931-2012) | Zając, Agnieszka (ekonomia)
Date:2014.12.31 | 2014
Type:text
Creator:Woźniak, Krzysztof
Date:2007
Type:other